Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Foster the people

Publisert: 28.nov.2011 @ 21:38 Kategori: Om Kommentarer: 4

har likt FTP en god stund nå, tenkte jeg kunne legge ut noen av favoritt sangene mine!

Houdini

Waste


Call it what you want


Pumped up Kicks
 


5 fakta om FTP
*Bandet består av 3stk, Mark Foster, Cubbie Fink og Mark Pontius
*Det orginale navnet er "Foster and the People" men folk hørte feil når de sa navnet, så da ble det "Foster the people" istedet for 
*Super hitten "Pumped Up Kicks" ble populær av at bandet la den ut på hjemmesiden deres og så ble den sendt rundt på nettet.
*Mark Foster, bandets vokalists yndlingssang fra albumet er "Houdini"
*Bandets største idoler og  inspirasjoner er fra 60 og 70 tallet, Beach Boys spesielt.

Kommenter her

We like to label everything

Publisert: 28.nov.2011 @ 18:43 Kategori: Om Kommentarer: 1

Foster the People - Call it what you want

Nå er reguleringen på! Spurte flere ganger om sånn gjennomsiktig-aktig, men alikevel fikk jeg ikke det! Brace-face til tusen her altså! Shoppet litt julegaver og sånn før jeg dro til kjeveortopeden, og det ble litt til meg selv også. Kan sikkert vise når jeg får fiksa kameraet. Skikkelig fornøyd med alt sammen! Ble to topper, et skjerf, hårpynt og litt smykker.

 
ahaha æsj, føler meg fattig av en eller annen grunn :-p 2 år så får jeg det av, yee!

Kommenter her

don?t forget to celebrate, mondays are contagious

Publisert: 27.nov.2011 @ 15:17 Kategori: Om Kommentarer: 0

Lauren Bennett - I wish I wish

Søndag ja! For meg betyr søndag alltid innleveringer og fremføringer eller prøver. I morgen har vi fri da! Sikkert Norges heldigste skole med to langhelger på rad! Skal til kjeveortoped å få regulering i morgen da, heahea, gleder meg egentlig ganske masse. Så er det 4 uker og 6 dager til Spania!

Nå skal jeg sette meg ned å høre på The Beatles på vinyl  ♥

Kameraet mitt er det foresten noe galt med, får ikke i minnebrikken, for en bit av den har greid å dette av i kameraet. Utrolig kjipt, sykt awesome bølger på Dybingen(vannet vi bor ved) som jeg skulle ta bilder av :-( 

Kommenter her

It's funny how freedom, can make us feel contained

Publisert: 26.nov.2011 @ 21:34 Kategori: Om Kommentarer: 0

Foster The People - Waste

 

How long? I say, how long will you relive the things that are gone?
Oh yeah, the devil's on your back, but I know you can shake him off

Kommenter her

I've waited for a long time

Publisert: 26.nov.2011 @ 21:06 Kategori: Om Kommentarer: 0

Foster The People - Pumped up kicks

 Har kjøpt gramofon til pappa i bursdagsgave! Han har ønska seg det i årevis og herregud, det er jo dødstøfft! Pappa har en hel haaug med singelplater og vinylplater, samler på det eller noe. Ønsker meg mine egne Vinylplater til jul nå! Altså, finnes det noe tøffere enn å sitte å høre på mannfred mann og the beatles på en gramofon? NEJ

Sitter å hører på Foster the people nå. Elsker dem, noen som vil kjøpe "Pumped up Kicks" på vinyl til meg heahea? Blir i det beeste humøret av musikken deres, takk gud for at noen lager såånn type musikk i 2011 også!!!


aw, John Lennon ♥
Fikk denne av snille pappa! Fant den på Wearhouse faktisk! Syns i grunn de har ganske stygge klær der, men denne likte jeg i alle fall. 200kr men så var det 40% salg.

Kommenter her

Spaniaaa

Publisert: 24.nov.2011 @ 22:11 Kategori: Om Kommentarer: 1

Å! Fikk nettopp innviglet søknaden om fri de fire første dagene etter juleferien! Spaniatur nok en gang♥ Er jo høst-varme der om vinteren, så det blir nok lite shorts og bading, men herregud som jeg gleder meg! Vennene mine og den lille familien min er der og jeg skal bare ha det utrolig gøy! Kan ikke tro at jeg skal tilbake "allerede". Er jo bare 5 uker til nå på søndag/lørdag? Wiiii, spansk nyttår ♥ De har ikke særlig med raketter, for det får de skyte opp året rundt og de ser ikke på det som noe spesielt, men de spiser druer, hahah! Åååå, har ikke ord for hvor lykkelig jeg er!


kjære mamma mi ♥bebien min 

racheeeeeel playaflamencasunset
 La calma, hjem kjære hjem ♥

 

~mimre~ 

Kommenter her

Blogglatskap

Publisert: 24.nov.2011 @ 22:02 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå som jeg har så lite å gjøre fremover på grunn av stingene, blir det forhåpentligvis bedre blogging. Kan ikke ri på minst ei uke fra nå av (kanskje ikke på 3mnd engang), kan ikke trene mye, og ikke dra på zumba. Utrolig irriterende. Tenker litt på å bare drite i, så får jeg et stygt arr, men men. Tror ikke det skjer da, tøyyer nok grensene mine litt bare. 


mattetentamen i morgen HEYHEY

Haha, har sett død ut de siste dagene :-(

Dødsekkelt - eelsker det, haha! 

Lånemobil ♥ Håper på en HTC ChaCha til juul
 Nye innkjøp i dag, smykket var 80kr på kapphal og armbåned var 10kr(!!) på H&M 

Kommenter her

Orden på rommet.

Publisert: 20.nov.2011 @ 22:34 Kategori: Om Kommentarer: 0

Rommet mitt er nå ferdig malt(vegger og tak), har fortsatt skap, lister og vindu igjen + lyrics og tegninger på veggene, samt gulv. Velger å ikke poste noe før/etter bilder før det er helt ferdig. Føles skikkelig godt å tenke på at jeg får helt nytt rom. Blir herlig. Nåå ligger jeg i senga oppe på loftet. Den har knekt sammen i bunnen så jeg ligger på golvet, med "rammene" til senga rundt meg. Stappet den full med dyner, så det blir godt å mykt å sove her. Nå skal jeg legge meg og lese før jeg sovner, så vi blogges.

aldri sett så stygt rom

Kommenter her

Lekeland

Publisert: 20.nov.2011 @ 17:36 Kategori: Om Kommentarer: 0

Var  i "Eventyrlandet" med Connie og ungene igår. Jeg var der bare en time kanskje, siden vi ble så sent ferdige med å male. Fikk tatt en del bilder da som jeg kan poste :-)

 


spenst 8-)
Kommenter her

Oppussing pågår

Publisert: 19.nov.2011 @ 11:21 Kategori: Om Kommentarer: 1

Nå sitter jeg i senga mi, som vi har delt i to, haha! Det er jo ei køyeseng, men jeg har bestemt meg for å bare bruke den som enkeltseng fra nå av. Pappa er nede på biltema as we speak for å finne noen greier til å ta sengene fra hverandre med. Skal støvsuge når alt er ute av rommet, og så skal jeg ta bilder for dere. Regner med å bli ferdig med malingen i dag, men om vi ikke blir det er det jo alltids morgendagen. 

Skal opp til Connie tenker jeg, for å selge småkaker på Ålgård og siden jeg ikke kan sove på rommet mitt når det er malt. Klar over at dette "prosjektet" kommer til å ta ganske så lang tid, så har jo loftstua å sove på. Gleder meg så utrolig mye til alt er på plass!

meg i nuet

 

Kommenter her
hits