Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Day 7

Publisert: 31.okt.2011 @ 23:08 Kategori: Om Kommentarer: 0

siden jeg ikke fikk tatt siste dagen i 7-day challengen igår, tar jeg den i dag.

7. Skriv litt om hva du ønsker deg.

Er masse jeg ønsker meg, f.eks. at Chester See og Paul Wesley skal gifte seg med meg og så ønsker jeg fred på jorden - klassiker. Jeg ønsker meg kanskje mest av alt at klassen, familien og naturen i norge skal bli med meg til spania, hvor det fortsatt skal være varmt, jeg skal fortsatt gå i samme klasse, men bare på DNSR og alle sammen skal bare være glade. Ja, realistisk hihihi. 

Kommenter her

Røykere?

Publisert: 31.okt.2011 @ 23:04 Kategori: Om Kommentarer: 1

Jeg er syk, så har ikke blogget så masse i det siste, beklager! Er som om jeg bruker all energien på å bare sitte oppreist på skolen, så sover jeg heeele dagen og hele natten og er fortsatt dødstrøtt. æsj

Jeg hadde en liten diskusjon med noen i klassen i sløyden i dag, om røykere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge om mitt syn på unge røykere. Først og fremst så er det ikke kult, men heldigvis er det veldig mange røykere som innser at det ikke er det. Jeg kjenner mange som røyker, men jeg ser ikke hvordan det forandrer dem som person. Det blir feil å dømme en person etter slike valg.


Noen vil påstå at man blir populær av å røyke, men slik er det ikke i mesteparten av tilfellene, eller det burde i alle fall ikke være slik. Man bør ikke få eller miste venner på andre grunnlag enn personlighet og hvordan du behandler de rundt deg. Om du er avhengig av nikotin forandrer det ikke den du er, med mindre du spiller en annen rolle for å passe bedre inn som den typiske røykeren.
Jeg dømmer aldri noen for slike ting, selv om det faktisk er ganske mange andre som gjør det. Røykere er nødvendigvis ikke drittsekker, er faktisk bare noen drittsekker som røyker og det forandrer heller ikke mitt syn på dem igjen. Det er så mange grunner til å ta et slikt valg - å velge å røyke og man skal rett og slett ikke annta eller fordømme noe som helst. 

 

bilder//we♥it

Kommenter her

Day 5&6

Publisert: 29.okt.2011 @ 12:04 Kategori: Om Kommentarer: 1

5. Skriv om hva du gleder deg til. 
Jeg gleder meg til Jul! Advent og snø og bare skikkelig god norsk stemning! Å, snø ♥

6. Skriv om et bilde du har tatt selv.

Tok dette i Danmark når jeg og pappa gikk en tur langs stranda. Jeg elsker det, syns det ble bra lys, bra fokus og veldig bra skarphet. Er veldig stolt av mitt canon 550d ♥

 

Kommenter her

Helg

Publisert: 29.okt.2011 @ 11:49 Kategori: Om Kommentarer: 1

Å, i går var jeg skikkelig dårlig, men føler meg bedre nå! Skal på filmkveld med June og noen til i kveld så det blir koselig. Har nettopp vært med pappa uti båten, så tok en del bilder.Kommenter her

Syksyksyk

Publisert: 28.okt.2011 @ 15:34 Kategori: Om Kommentarer: 0

Herregud, jeg føler meg virkelig dårlig hele tiden, hver dag. Aner ikke hva det er, men jeg føler meg ekstremt trøtt, slapp, svimmel, mister appetitten, føler det er vanskelig å puste/svelge, kvalme og hodeværk. Gleder meg til å dra til legen på tirsdag, håper virkelig ikke det er noe varig eller alvorlig. Er så ille at jeg nesten ikke orke reise meg og det blir vanskelig å tenke/fokusere. 

Jeje, nå skal jeg sove, natta  

Kommenter her

day 4

Publisert: 27.okt.2011 @ 17:47 Kategori: Om Kommentarer: 1

4. Skriv om en person du elsker.

Velger å skrive om mamma, siden hun ikke har vært så mye på bloggen i det siste!Altså, såklart er hun verdens beste mamma! Hun respekterer meg og er glad i meg uansett hva. Jeg vet jeg kan stole på henne og jeg kan si alt til henne. Hun bor i Spania, så desverre får jeg ikke sett henne så ofte og jeg merker kjempe godt hvor mye jeg savner mammaen min! For de som har lurt - Ja hun sitter i rullestol, men for meg er jo det helt normalt, og jeg ser ikke på det som noe annerledes eller værre enn mødre som kan gå. Jeg har jo vokst opp med en mor i rullestol, og da blir det jo helt normalt og jeg tenker ikke over det engang. Kjempe glad i deg mamma ♥
 

Kommenter her

Day 3

Publisert: 26.okt.2011 @ 17:28 Kategori: Om Kommentarer: 0

3. Skriv om en ting du gjør som ikke er så bra å gjøre.

Hohoho, det er ganske masse, hihihi. Jeg velger å ikke skrive om nr 1. her på bloggen, men nr 2. må bli at jeg aldri spiser faste måltider - noen ganger spiser jeg ikke på flere dager. Det er jo IKKE bra. 

Kommenter her

Bilder fra deadline

Publisert: 26.okt.2011 @ 17:25 Kategori: Om Kommentarer: 0

Ok, jeg fikk ikke tatt noe spesielt bilder akkurat inne på stavanger aftenblad, men det ble en del på toget og i byen. 
Først tok vi tog fra Sandnes til Stavanger, deretter fikk vi vite litt om hvordan journalistikk fungerte. Jeg har jo lyst å bli journalist, så for meg var dette kjempe spennende! Først ble vi delt inn i grupper på 3 og så skulle vi samle informasjon. Jeg kom i miljø-gruppa hvor vi skulle finne info om hvor mye fossilt brennsel skader oss mennesker. Det var såklart en falsk sak, men herregud så morsomt det var! Deretter skrev vi en artikkel, noe som jeg også syns var gøy. Vi fikk beskjed om at det mest sannsynlig kom på trykk, så der har dere noe å se etter i Stavanger Aftenblad! heahea.  

Kommenter her

Herlig liv.

Publisert: 25.okt.2011 @ 22:51 Kategori: Om Kommentarer: 0

Åh, den herligste følelsen er å velfortjent kunne ligge i senga og se gamle sesonger av OTH, vitende at alle lekser er gjort, du har trent og du har ryddet rommet. Ja, det er akkurat det jeg gjør nå! I morgen er det å møte opp i Sandnes og ta toget til Stavanger med klassen. Blir sikkert gøy, aner ikke hva det er, men satser på at det blir lærerikt. Tar med kameraet, men kan ikke love bilder, i og med at jeg ikke vet hva det er engang.


Hahaa, årh, afroen ikkesant. Hadde ikke bedre akkurat nå! 

Kommenter her

Day 2

Publisert: 25.okt.2011 @ 18:12 Kategori: Om Kommentarer: 0

2. Skriv om en ting du liker på rommet ditt.

Jeg liker ingenting på rommet mitt - mest fordi det ikke er noe annet enn ei seng, men er det noe jeg H-A-T-E-R er det teppet jeg har på gulvet. Det er STYGT, skittent og utrolig vanskelig å rengjøre. Skal begynne å male i helgen da! :-D
 

Kommenter her
hits