Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

ville bare si.

Publisert: 30.sep.2011 @ 22:34 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg er utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min selv om jeg er en dårlig blogger. Lover det skal bli bedre fremover!


pretteeh random. men jeg elsker deree ♥

Kommenter her

And through all these tears, I?ve learned to keep my cheeks dry

Publisert: 30.sep.2011 @ 20:14 Kategori: Om Kommentarer: 0


But what does it matter, if your soul may shatter
They refuse to look you in the eye every time you cry

Kommenter her

you were the sun

Publisert: 30.sep.2011 @ 13:22 Kategori: Om Kommentarer: 0

Silverstein - The End (feat Lights)

Jeg skulle gjærne ha latt være å skrive om dette, for jeg vil virkelig prøve å ha en positiv blogg. Selv blir jeg nemlig utrolig påvirket av å lese om tragiske hendelser, men akkurat dette er noe jeg ikke kan bare skyve under senga.
Nå må dere ikke tro det er noe kjempe ille, for det virker kanskje ikke så big deal for dere som leser det. 

"Du va den minst smarte honnen eg någen gong har møtt på, men det va bare litt av sjarmen din. Du he vert så sinnsykt masete og slitsom til tider, men nå e eg bare takknemlige for det. Eg e et heldig menneske som fikk tilbringa så masse tid me ein honn me så utrolige personlighet. Du va så livlige og eg kan ikkje sjønna koss det ska bli uten gneldringå di. For bare 2 dage siden når eg sist såg deg, så va du meir i live enn någen andre, og eg kan bare ikkje fatta kos en så enorm livsgnist kan slukka så brått. Eg savne deg lille brøhåve og eg komme aldri t å glømma deg, Biancha. Hvil i fred ♥" tatt fra min egen fb-profil. Lille hårdotten ble 3år og hun fortjente absolutt ikke å bli kvalt av sin egen løpestreng. Det er et utrolig tomrom etter henne, og det kommer til å bli sinnsykt vanskelig å fylle det, hun var så full av energi, og er en hund som blir i hjertet ditt foralltid. Sov godt lillejenta.


Spansk pomeranian, Biancha 

Kommenter her

Sommer 2011

Publisert: 29.sep.2011 @ 16:32 Kategori: Om Kommentarer: 0

idag -> lørdag. men jeg nyter det så lenge jeg kan, også er det spania om litt over en uke, lyykke! ♥
Har vært på den lateste joggeturen i mitt liv nå. Jogget med ei annen (som er friidrettsutøver, så klarte selvfølgelig ikke holde følge) så vi snakket hele veien hjem. Når vi jogget bort, jogget jeg alene, og måtte gå mesteparten av veien fordi 1. jeg er  superlat, 2. heartbeats'ene mine klikka. Men nå er jeg hjemme, og skal slappe av i hengekøya til sola går ner.


Jess, går i shorts og klippet vekk bena mine, guess why , sylvi ♥ food

 

Kommenter her

Dere aner ikke hvor glad jeg er

Publisert: 29.sep.2011 @ 14:48 Kategori: Om Kommentarer: 0

FANT KAMERA LADEREN♥♥♥♥♥♥ årh, lyyykke. I tillegg er det fint vær, bare 2 timer med orientering i morgen, helg(skal være sosial folkeens!) så er det arbeisuke på Clinique Marine og HØSTFERIE/SPANIA. fysøren, livet er herlig atm ♥

LEGGER UT BILDER SENERE, MÅ GÅ Å JOGGE <3 whoohoo

Kommenter her

Kjoler, jakker og sko til en billig penge!

Publisert: 28.sep.2011 @ 18:14 Kategori: Om Kommentarer: 5

joda, kjære søsteren selger klær, så nå er det bare å løpe og kjøpe. Masse av det er nesten ikke, eller ikke i det hele tatt brukt.

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30724092
Kommenter her

arbeider biee

Publisert: 27.sep.2011 @ 18:28 Kategori: Om Kommentarer: 0

Vi hadde noe om bier på skolen en dag, så haaalveis random overskrift.
Jeg beklager for dårlig blogging i det siste, men jeg er ganske travel. Hatt 2/4 tentamener, og har en i morgen + har orienteringsprøve på fredag. Helt ærlig skulle jeg gjerne hatt hver uke slik som denne, elsker å sitte å skrive og bruke fantasien, med godteri og gå tidlig!! Utenom det har jeg vært flink til å trene nå! Skal snart samle mot nok til å gå på Frisk uten søsteren min. Har begynt å jogge nå, + spise sunnere. Ok, folk i klassen ville vært svært uenig med meg der, spiser BARE kjeks og boller på skolen haha, TRENGER JO LITT Å GÅ PÅ? Hjemme lever jeg på cornflakes, havregryn og riskjeks, seriøst. bevis:


Sunne meg i nuet. 

Kommenter her

mø.

Publisert: 25.sep.2011 @ 18:29 Kategori: Om Kommentarer: 0

Funnet DELER av laderen nuh, så må bare lete liitt til, så skal dere få MASSE innlegg :-D

Kommenter her

idiot

Publisert: 22.sep.2011 @ 14:58 Kategori: Om Kommentarer: 1

YEP,THATS ME. Finner såklart ikke laderen til kameraet mitt, igjen! Skal prøve å lete litt til nå, spise is og så må jeg være i Sandnes til klokken er tipå sju! Skal nemlig på forestilling på rogaland teater(peer gynt) sammen med klassen. Tar med kameraet(skal selvfølgelig ikke ta bilde av selve stykket) vis jeg finner laderen såklart. Minn meg på å kjøpe et ekstra batteri ahahha.

 

Kommenter her

Aldri send meg på butikken alene

Publisert: 21.sep.2011 @ 17:19 Kategori: Om Kommentarer: 0

Herregud så effektiv jeg har vært idag! Hadde matte tentamen, som gikk rett i dass, heahea, litt sliten, så jeg orket jo ikke tenke engang. Gikk i halv 11 tiden, så dro jeg i stallen rundt 13 tiden, kom hjem en time senere. Så stakk jeg i dusjen og stelte meg, før jeg dro ned på Vågen(fyy, måtte vente på bussen i 20min! :-0). ALDRI SEND MEG PÅ BUTIKKEN ALENE. Skulle egentlig bare ha 1 t-skjorte til å lage motiv på til nevøen min(Marcus) og en gave til yngste nevøen(Damian). Kjøpte da altså det jeg skulle ha +++++++++++++++++++. Skal gå å lade kameraet nå slik at jeg kan ta bilder av alt det nye, wiii.

Shoppaholic <3webcamera <3

Kommenter her
hits