Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

oisann.

Publisert: 31.aug.2011 @ 22:42 Kategori: Om Kommentarer: 0

Har ikke fått blogget så masse i dag, var ute på gamlehjemmet og besøkte farmor, på biblioteket og handlet et par småting. Skulle egentlig vise dere det, men så gikk kameraet tom for strøm, tror jeg har glemt laderen hos Connie! I morgen kaan det være at jeg blogger bittelitt, men er ikke sikkert. Skal prøve å slenge inn noe om morgenen i og med at jeg og Connie skal ut og trene rett etter skolen. Skal prøve å skrive litt om et par temaer jeg får masse spørsmål om i hverdagen siden dere ikke er flinke til å kommentere :-(( ahha, neida. skal være glad til at dere gidder å lese alt det tullet jeg skriver i halvsøvne. 

Jeg har som sagt ingen bilder til dere,,,

 

Kommenter her

I wanna feel weightless

Publisert: 31.aug.2011 @ 14:34 Kategori: Om Kommentarer: 0

All time low - weightless

har nettopp kommet hjem og sitter å hører på "gamle" all time low sanger. Må vel muuuligens få begynt på matteleksa, for sist uke, heheheh. Har melt meg inn på Frisk Helsesenter på Ålgård nå, så jeg kan gå å trene nåår jeg vil, hehe, sporty. Skal i stallen i 5-tiden, kan ikke ri enda så er nok hjemme igjen innen halv 6, kan jeg tenke meg. Så jeg skal gjøre litt lekser nå og så fortsetter jeg på det etter stallen. Sorry for lite blogging foresten, har bare ikke så utrooolig masse å blogge om, men har et par ideer som jeg kan skrive om senere!! Var hos Connie i hele går, så da fikk jeg heller ikke blogget, lover, orket ikke se harry potter engang etterpå! :-( gangsterface.

Kommenter her

any funny buisness, any at all, and you wont have any meals for a week.

Publisert: 29.aug.2011 @ 19:19 Kategori: Om Kommentarer: 0

Harry Potter maraton med meg selv, kan ikke bli bedre!! Kan nesten alle "hoved"-replikkene, haha, så jeg sitter her og skravler med dem. Har nettopp vært i stallen igjen forresten, Jack er endelig tilbake! I morgen skal jeg ut å trene med Connie! Føles godt å ha noe å gjøre på igjen.

 

Kommenter her

En lang natt.

Publisert: 28.aug.2011 @ 21:35 Kategori: Om Kommentarer: 0

Lady Gaga skal jo være på the VMA's i natt og jeg skal se det direkte på gaganorge.blogg.no. Takker Gud for tannlege time i morgen, kan sove til halv åtte! haha. Jeg føler det har vært ganske lite Gaga i det siste, det eneste jeg har hørt fra henne er liksom det usanne sladderet som står i D!, C! osv. (ja. det om gaga som står der, er bare jug). Dessuten har jeg ventet på det siden jeg hørte at hun skulle åpne showet. Blir spennende. Kommer til å blogge innimellom, og fikle litt med photoshop som jeg lastet ned i dag! Begynner 2(?) så jeg kommer nok til å slappe skikkelig av før det begynner, haha. Forbereder meg for en laang natt

 

Kommenter her

Kontakt

Publisert: 28.aug.2011 @ 18:55 Kategori: Om Kommentarer: 0

Formspring

WeHeartIt

Fotoblogg

Mail - blogg.no.mail@gmail.com

 

Kommenter her

Nytt Design - Saao.blogg.no!!

Publisert: 28.aug.2011 @ 18:53 Kategori: Om Kommentarer: 0

Min kjæære Sara Amble (link) har lagt ny header og nytt design til meg! Hun er den desidert den beste på photoshop og CSS som jeg kjenner. Hun har en blogg, saao.blogg.no, hun oppdaterer sjeldent, men alikevel, stikk innom å ta en titt! (-: 


Hun er helt sinnsyk, men så vidt jeg har fått med meg lager hun ikke design lenger, men dere kan jo spørre sikkert. 

Kommenter her

Kjeveortoped

Publisert: 28.aug.2011 @ 12:53 Kategori: Om Kommentarer: 1

Skal til kjeveortoped i morgen. For de som ikke vet hva det er, er det "tannregulerings-tannleger", de fikser tenner og kjever og så videre. Gleder meg faktisk kjempe masse, har ventet utrolig lenge på å få gjort noe med tennene mine. Jeg fikk ikke henvendelse før i 7-ene fordi jeg mistet melketennene så sent, og etter 7. klasse flyttet jeg jo til Spania, så da ble det ikke noe av det da heller. Det er ikke sikkert jeg får tannregulering med det første, men det blir nok ikke altfor lenge til. Høres kanskje litt rart ut å glede seg til å få tannregulering, men jeg vil jo ikke gå rundt med skjeve tenner hele livet, eller eventuelt få regulering som voksen. Tennene mine ødlegger bilder av meg syns jeg. Smiler aldri med tenner på bilder. Dette er et av konfirmasjons bildene mine

Kommenter her

In a city of fools i was careful and cool.

Publisert: 27.aug.2011 @ 22:38 Kategori: Om Kommentarer: 1

All Time Low - Therapy

Er på Ålgård, kom hit igår, har bare glemt og nevne det. Jeg er jo utrolig masse her, nesten hver helg, men jeg kan egentlig ikke fordra plassen. Jeg er jo her på grunn av at min kjærekjære søster og nevøene mine bor her og de er jo helt fantastiske, men har ikke så mye til overs for så mange på Ålgård. Bodde her fra 2 til 7 klasse og det var de værste årene jeg noen gang har vært med på, og håper virkelig ikke jeg får det verre i fremtiden heller. Nesten alle på min alder her, som jeg har møtt, er ingen jeg er "glad" i, for å si det sånn. Det finnes sikkert utrollig mange koselige mennesker her også, det er ikke det. Jeg har bare ganske store problemer med å gå på butikken og greier, fordi jeg ikke vil møte noen av de jeg kjenner. Alikevel er det jo ikke nok til å holde meg unna Ålgård fordi jeg har de viktigste menneskene i livet mitt her. 


Marcus, meg og Damian


Connie og Tom Ronny.

Kanskje til og med Ålgård har noen lyse sider?

Kommenter her

memories

Publisert: 27.aug.2011 @ 12:39 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg ryddet som sagt igjennom masse mamma kom med fra Spania. Fant en del koselige minner jeg tenkte jeg kunne dele med dere.
Meg og en hest som heter Tassen! tror jeg var 7?

Hahah, kjøpte den våren 2009. TH-perioden min. 

Fikk denne av søstera mi til 9års dagen! Husker hun sa "den er dyr og spesiel 
i forhold til de andre, vær forsiktig med den" Og jeg lekte aldri med den, var
superforsiktig og ingen fikk røre den. haha. så søt

Korkhue! Julen 2010. Sara lagde en blånisse og en svartnisse. haha. Så 
syns jeg den var så søt at jeg fikk den.

Bibelen min, Hadde en hyper-kristen periode også. 

Haha. 4år?? karneval for de som lurer

Haha. lille meg med mørkt hår.Meg og Connie(søstera mi). søtt

Meg i rullestolen til mamma når jeg var 4-

Haha. bestefar sin hatt.

Husker at jeg og Josefine(ei jeg vokste opp i samme hus som) elsket denne når
vi var mindre. aw.

Kommenter her

Snart alt på plass.

Publisert: 24.aug.2011 @ 21:38 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå har jeg vært ute og handlet litt treningstøy, hadde salg på gmax. Så skal jeg legge bokbind på de siste bøkene og gjøre det siste av leksene så er nesten alt på plass. Blir godt å komme seg inn i skikkelige rutiner på mandag. Da begynner jeg med Jack igjen og jeg gleder meg uhorvelig masse!! Blir nok bedre blogging når jeg får alt sammen på plass, tenker jeg!tardfaace.


Kommenter her
hits