Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Sovgodt.

Publisert: 31.jul.2011 @ 23:42 Kategori: Om Kommentarer: 0

Åh. kjenner det er utrolig godt å ha hunden tilbake, savnet ham mye mer enn det skal være mulig å savne en hund. ahah. Jeg er utrolig trøtt allerede nå, så jeg tror jeg skal legge meg under den gode varme dyna mi og soove.

 

Bildene fra SVERIGE(kan ikke legge de fra danmark ut, fordi de som er i bildene ikke vil det) imorgen.

Kommenter her

late dager.

Publisert: 31.jul.2011 @ 21:03 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå har jeg kommet hjem igjen! Det ble litt endring på planene når vi kjørte hjem, vi stakk nemlig innom Rachel sin campingvogn!! De camper i sverige for øyeblikket, og som kanskje noen av dere har fått med dere, bor Rachel i Spania. Så det var kjempe hyggelig å se henne igjen! Vi kom til campingen rundt 8pm og dro igjen i 2am tiden. Jeg sov helt til 11 på morgenen(fyysøren vi har romslig og myk bil) og da hadde vi jo bare fire timer igjen, av 13. 

Jeg har ikke så masse og gjøre på så jeg sitter og ser på film og spiller data-spill. Lowlife. Føler på meg at det ligger en ganske så slapp uke fremfor meg. Pappa er på jobb, hesten er på beitet, alle vennene er på ferie og Connie er i nord-norge. Litt herlig også, etter de siste tre ukene med ferie. Willer har tatt alle bildene med kameraet mitt.

Kommenter her

Back.

Publisert: 30.jul.2011 @ 16:49 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå er jeg tilbake i bloggmodus!!! Har hatt noen kjeempe herlige dager i Danmark, utrolig koselige mennesker.  Har fått utrolig mange nye venner, så danmarksturer blir det nok ikke lite av,hehe. Akkurat nå sitter jeg i bilen i Sverige, vi kjører nemlig om østlandet, billigere visstnok. Akkurat nå skal vi være nordmenn på Ullared og jeg skal fortsette og lete etter Ben&Jerry's(spiste supermasse av det i Danmark). 


Jeg og Willer.


Kommenter her

Planene fremover

Publisert: 27.jul.2011 @ 18:45 Kategori: Om Kommentarer: 0

Shieet, for et utrolig spennede innlegg jeg postet nå for noen minutter siden!(se under)

I dag(onsdag): I dag skal jeg som sagt bare ligge å sove! Og med å sove mener jeg selvfølgelig å lese og blogge. 

Torsdag: Jeg skal ut med Willer. Vi skal først ut på stranda, så skal vi bare labbe rundt i Marielyst. Deretter kjører pappa oss tilbake til Idestrup, hvor hun bor, så skal jeg og Michaela sove over! Så det blir nok ikke noe blogging da.

Fredag: På fredag skal vi på et ungdomsparty eller noe sånn 13-16år. Alkoholfritt såklart! Så skal jeg og Willer sove over hos Michaela igjen. Enda en dag uten blogg. 

Lørdag: Vi starter kjøreturen hjemover ganske tidlig på lørdag. Jeg har jo som sagt internet i bilen, så no worries, DA får jeg endelig blogget! Vi kjører gjennom Sverige og om østlandet.

Søndag: På søndag er vi hjemme, en gang utover ettermiddagen.


Willer og Michaela! :-D lookin' good.

Meg og Willer! <3

Kommenter her

14hourdrive

Publisert: 27.jul.2011 @ 18:37 Kategori: Om Kommentarer: 0

Random bilder fra kjøre-turen igår


Vi tok fjordline-båten fra kristiansand, klokken 7am. 

Hadde nok aldri klart meg uden min søte lille engelske HP1 bok.

Jeg elsker helt ærlig danmark. søteste landet

kult.

Kommenter her

det er herlig å være nordmann i danmark

Publisert: 27.jul.2011 @ 16:30 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Michaela. Kom fram i Nykøbing i halv fire tiden igår, så gikk jeg, Willer(Sara) og Michaela bare litt rundt i byen. Jeg har aldri møtt Michaela før, men jeg vil selv si at vi fort gikk fra fremmede til venner, så jeg og Willer bled med henne hjem. Utrolig koselige folk her i Danmark! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dansker, ehhe. Har en hel haug med bilder men jeg må finne ledningen i baggen først (lenge leve latskap) og snakke med dem om hvilke bilder jeg har lov å legge ut! 

I dag skal jeg bare ligge og sove på hotellrommet, alene. Forklarer planene i et annet innlegg! 


Klarte ikke se rett inn i webcameraet uten å se død ut. Takk til danskene
som holder meg våken om natta ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommenter her

Danmark next

Publisert: 26.jul.2011 @ 00:50 Kategori: Om Kommentarer: 1

nå skal jeg spise og kjøre til kristiansand - ta ferja til hirtshals - kjøre til nykøbing - være med herlige dansker <3

Kommenter her

Høsten 2011

Publisert: 25.jul.2011 @ 00:18 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg fant ut at jeg ikke har skrevet noe om hva jeg skal til høsten!

Skole
Jeg fortsetter på Øygard Ungsomsskole! Har funnet ut at jeg virkelig skal gjøre mitt beste til neste år, det er jo tross alt 10.klasse. 


Øygard! 

Hobbier

Jeg skal fortsette å ha Jack på for! Jeg skal ha ham samme dager som jeg har hatt før(Mandag,Onsdag,Fredag) og så skal jeg ha treninger med ham på mandager. Jeg kunne også tenke meg å begynne på dans, vis jeg finner et sted å begynne! 


Super-hesten + meg, Nora Egeland er fotograf

Annen fritid
Søsteren min har lenge mast på meg om å begynne med henne på et treningsstudio! Så jeg tror at jeg skal joine henne til høsten! Blitt altfor sofa-gris i det siste, hehe. Utenom det skal jeg prøve for harde livet å bli mer sosial! Denne våren har jeg sikkert vært ute med venner(bortsett fra June, men hun er nesten familie eheh) bare 4 ganger eller noe. 


Kjempe glad i deg, supersøster!(jeg er pen når jeg står opp om morgenen)

Andre planer
Jeg skal jo begynne å pusse opp! Blir nok ikke før til høsten det heller, orker ikke sitte inne på rommet når det er så fint vær. Jeg er ferdig med å rydde alt som er og er klar til å hive ut møbler jeg ikke vil ha. Har også ryddet rommet oppe, slik at det står klart til vi begynner med gulvet og veggene. Ellers så skal jeg som sagt fokusere masse på skolearbeid. Gleder meg til skolen begynner faktisk. Elsker å ha det hektisk! Utenom det, skal jeg lese HP-bøkene + TVD-bøkene, så jeg har nok å gjøre! Blir også så mange Spania-turer som jeg får til!!


Verdens besteee! Savner deg kjempe masse Rachel<'3

Kommenter her

Bildene fra Vikeså

Publisert: 23.jul.2011 @ 21:51 Kategori: Om Kommentarer: 0


Marcus heiv gress i håret på meg, for at jeg skulle se ut som en heks! ahha

Ahaha, er du litt sløv eller, marcus? 

så søt du er, herlige nevøen min.

Marcus forelsket seg helt i kameraet ahha.

Heyyheyy

Haha, sint unge

Marcus har fått seg mohawk!!

Herregud, se på han da

KoosMarcus turner :-DHaha, koser seg i alle fallKommenter her

Kondolerer.

Publisert: 23.jul.2011 @ 21:19 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg har ikke blogget på grunn av alt det som foregikk i går. Er helt sjokkert og så klart veldig trist. Jeg har ikke så mye å si egentlig. Håper bare ikke dødstallet stiger noe mer og jeg kondolerer til de som har mistet sine kjære.
Helt syke mennesker som dreper uskyldige slik som dette.

 Vil også si at det er utrolig trist at Amy Winehouse døde, men jeg syns at hovedfokuset fortsatt bør være de døde etter massakeren og bombingen her i Norge.

kommer bare til å legge inn bildene fra vikeså, orker ikke blogge mer denne uka.

Kommenter her
hits