Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Error

Publisert: 01.jul.2011 @ 01:12 Kategori: Om Kommentarer: 0

~Klarer ikke laste opp bilder. fml

Kommenter her

VG lista Topp 20 - Stavanger

Publisert: 30.jun.2011 @ 17:30 Kategori: Om Kommentarer: 4

VG lista Topp 20 - Bjergstedparken, Stavanger

Artister: Mo, Cir.Cuz, Gabrielle, Eva & The Heartmaker, Admiral P, Trang Fødsel, DJ Dan, JAA9 & OnkelP, Alejandro Fuentes, Atle Pettersen, Rasmus Seebach og Erik & Kriss.

Jeg stod litt langt bak, har bare orginal objektivet til Canon EOS 550D og mange rundt meg hoppet og dunket borti meg under sangene så noen bilder er litt uklare. 

 

©Alle bildene er tatt(Canon EOS 550D) og redigert(Picasa 3) av meg. 

Kommenter her

Etter regnet synger fuglene.

Publisert: 30.jun.2011 @ 00:21 Kategori: Om Kommentarer: 2

Nå har jeg kommet hjem fra VG lista! Eller, faktisk er det ei god stund siden jeg kom hjem, men jeg har redigert bilder og sånn siden da. Men nå er jeg klar til å blogge!!

Dagen min begynte med at jeg stod opp i 6 tiden om morgenen! Så gjorde jeg meg klar og reiste over til June. Jeg kom dit i 7-tiden, så vi sovnet med en gang jeg kom in døra omtrent og våknet ikke før halv ti. I ti tiden kom ei venninne av June og så dro vi til Stavanger i 12-tiden. Vi sprang rundt på butikker helt til halv tre! Fikk kjøpt en del greier som jeg viser imorgen,


Anette(søstera til June) og Sunniva(venninna) 


June og Sunniva på bussen:-)


Hohoho. fin gammel-dame-hatt

Så begynte vi å gå mot Bjergstedparken hvor VG lista skulle være. Det pøøste jo skikkelig ned. og jeg hadde ikke regntøy(ikke typisk meg,kremt) men det var jo tusenvis av folk som gikk rundt og delte ut sånne regn-kapper. Det hjalp ikke mye på tøyskoene da. Vi stod der og frøys fra HALV TRE TIL SEKS. Sporty!!! Men vi fikk en god plass. selv om politidama påstod at vi kom til å stå først, siden ingen kom inn på "vip området". men det gjorde de... Og vi fikk sett artistene varme opp.

Admiral P!!

Ja, jeg har fått lader til kameraet! Legger ut bilder av innkjøp og et annet innlegg fra selve konserten senere! 

Kommenter her

28.jun.2011

Publisert: 28.jun.2011 @ 08:33 Kategori: Om Kommentarer: 0

Heihei! Nå har jeg vært på reve helt siden fredag, kom hjem i går. Har desverre ikke bilder, fordi jeg har enda ikke skaffet meg ny lader. Skal ut i dag, fordi jeg vil ha kameraet med på vg-lista, så da blir det nok mer blogging fremover!

Nå skal jeg gå og spise pasta med ost og bake boller eller noe. Så skal jeg til tannlegen i ett-tiden. Er foresten syk. våknet opp idag av at jeg lå og skreik i søvne fordi jeg hadde feber. skremmer meg selv. 

 

~Blogges :-)

 

Kommenter her

Summerholiday~

Publisert: 22.jun.2011 @ 20:38 Kategori: Om Kommentarer: 0

Heisann! Nå sitter jeg alene på rommet mitt og har ryddet ut av et av to skap på rommet. Har ikke rydda i det, hele mitt liv, tror jeg. Foreldrene mine og jeg har bare lagt ting inni det og aldri brydd oss med det! Hahaha, fant noen herlige bilder fra 2-4 klasse! 

Nå skal jeg spise og hoppe i dusjen før jeg skal sette meg ned å lese siste delen av Harpers Bazaar og legge meg. I morgen skal jeg ingenting, så regner med at det blir rydding da også! Må jo få det pusset opp så fort som mulig. 


Kjøpt meg toppdagbok fordi ladygaga var en av forsidene ahhaha


Positive klistermerker på Lady Gaga, 'cause im so immature

 

blogges

Kommenter her

Don't be sad when the sun goes down

Publisert: 22.jun.2011 @ 11:31 Kategori: Om Kommentarer: 0

Lady Gaga - Summerboy

SOMMERFERIE DERE! 2 MÅNEDER FRII <3åååååååå, herlig..

Nå skal jeg prøve å mase med meg pappa en tur på biltema og kjøpe lader, og så til reve, vis jeg får lov. håper virkelig det, orker ikke sitte hjemme..

 

~blogges

Kommenter her

Og en ting til:

Publisert: 21.jun.2011 @ 20:42 Kategori: Om Kommentarer: 2

Tusen takk for at dere leser bloggen min! (-: 

Kommenter her

daylight come and we dont wanna go home

Publisert: 21.jun.2011 @ 20:33 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jason Derülo - Don't wanna go home

Har hatt en superkoselig dag i Sandvedparken med klassen! Begynte ikke før klokka 10, og så slutta vi klokka ett. Gleder meg kjempe masse til sommerferien nå. Er så mange småting jeg skal gjøre og mange folk jeg skal være med! Siste skoledag er i morgen, fra kvart over åtte til elleve. 

Siden jeg skal så mye i løpet av denne og neste uke blir det nok ikke så forferdelig masse blogging, men skal prøve å slenge inn noe innimellom. Så skal jeg på biltema og kjøpe universal-lader i morgen(håper jeg!)


hohoho, håret mitt nå! Ser litt rar ut ahah. Tatt av Lisa O.H. 


Kommenter her

Shoot down a skyline, watch it in primetime

Publisert: 20.jun.2011 @ 22:07 Kategori: Om Kommentarer: 0

Swedish House Mafia - Save the world

Lenge siden sist!! Jeg dro til Vikeså på fredagen, sammen med søstera mi & de. Kjempe koselig, fikk skikkelig sommerfølelse. Det mest herlige været, og bleike lille meg fikk en smule farge! Et par turer i robåt, bading, grilling, bocca(er det sånn det skrives?) og koos! 

Har hatt min siste "skoledag" nå, så skal jeg bare til en park med klassen i morgen, så da starter jeg ikke før klokka 10, og så er det en kosedag på onsdag!  Sommerfølelsen er tilbake! Så er det VG lista topp 20 neste uke og overnatting med noen venner. koos!


hoho, sliten! Farget håret mørkebrunt nååå! ser nesten svart ut da :-cKommenter her

Shawty in my ear, saying all the things that i wanna hear

Publisert: 16.jun.2011 @ 13:46 Kategori: Om Kommentarer: 0

Mann - Buzzin'

Ååå, savner kameraet mitt noe så sykt akkurat nå! Har jo fri i dag også er det så utrolig fint vær ute og jeg har kjøpt en del nye ting, og da suger det ekstra mye.
Uansett; Er i skikkelig sommermodus akkurat nå! Fått ny hengekøye siden den forje ble ødelagt, bare at den nye er dobbelt så brei. Tomannshengekøye<3

Så har jeg vært på sparkjøp og kjøpt en del småting og to blad som jeg skal koose meg med i helga. Jeg skal finne laderen + kjøpe en sånn multilader eller hva det heter, i tilfelle noe skjer med en av laderne!
Nå skal jeg springe ut i hengekøya og høre på BTW♥

 
Har kjøpt hårfarge også, bye bye oransj håår

Kommenter her
hits