Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Fravær

Publisert: 30.apr.2011 @ 12:01 Kategori: Om Kommentarer: 3

Hahaha, flott, har ikke blogget på eevigheter!
Unnskyld dere, men bloggen er selvfølgelig ikke første prioritet når jeg skal konfirmere meg i morgen!

I går gikk jeg til skolen 7.30 i bare t-skjorte og svetta, så sommeren er skikkelig på vei! Så var jeg selvfølgelig ekstremt sporty og gikk til stallen, møkka ut og rei ham i solsteiken, herlig. Så skal jeg ta konfirmasjonsbilde med Jack AKA kua mi. Vet ikke når, men det finner jeg ut av i løpet av dagen, så blogging blir det nok til uka, om konfirmasjonen min og greier.

Må opp veldig tidlig i morgen for å ordne afroen min til rett, normalt hår og så skal vi opp og pynte på festlokalet FØR kirka, hvor jeg skal være halv elleve... Ønsk meg lykke til, da!


Annbefaler foresten IKKE å sette seg på glass og få et dypt sår på ræva, ja


Kommenter her

Konfirmasjon

Publisert: 26.apr.2011 @ 21:52 Kategori: Om Kommentarer: 0

Å hooolyyy... Konfirmasjonen min er om bare noen dager, og jeg føler at ingenting er klart og alikevel, kommer jeg ikke på noe mer å gjøre når det gjelder selskapet. Bortsett fra at jeg må finne ut hvordan i alle dager jeg skal fikse mitt eget hår og bestille blomster man bestiller dem, sant? 

Hahaha, jeg har jo ikke peiling på sånne greier, og jeg har bare hatt to måneder å gjøre klar hele sh*ten på. Noen som har lyst å hjelpe meg, ja???

Nå skal jeg opp i kirken i morgen og øve og greier, så da har jeg kappen min og vet hva jeg skal gjøre, i alle fall. Må innrømme at jeg er livredd for å drite meg ut, for det er veldig typisk meg! 

blogges

 

Kommenter her

Bloggfravær

Publisert: 26.apr.2011 @ 13:52 Kategori: Om Kommentarer: 0

Åheeeeiii.... Sorry for at jeg ikke har blogget på... en uke... 
Jeg har rett og slett bare kost meg altfor masse til å tenke på å blogge engang. De siste dagene i Spania var jeg bare med venner og slappet av. Jeg kom hjem på søndag, og dro rett til Connie *sjokk* og der er jeg enda...
Jeg begynner ikke på skolen før i morgen, og da skal jeg opp i kirka og ta gruppebilde med konfirmasjonen, pluss jeg skal opp i stallen en tur til kua.

Hatt en fin påske? :-)

 

Kommenter her

Espaaaañaaaa

Publisert: 19.apr.2011 @ 18:13 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg tenkte jeg kunne ta en liten oppsummering på hva jeg har gjort de siste dagene!

Søndag
Begynnelsen på søndagen, var ganske daff og kjedelig, men utpå kvelden, tok jeg turen til Rachel!  
Jeg overnattet til mandagen og det var kjempe kos å være tilbake der igjen, mitt andre hjem! ahha

Mandag
Jeg kom ikke hjem fra Rachel før i 5-tiden, og etter det tok jeg meg en tur til Los Montesinos.
I byen traff jeg faktisk Kari Anne, ei jeg gikk i klasse med når jeg bodde her nede.
Etter det var det ikke så mye som skjedde, så en film og greier.

I dag 
I dag har egentlig vært en daff dag, den også. Blitt masse tv-titting og the sims 3.
Men jeg har funnet fram den små-sporty siden i meg og gått maange småturer
med hunden og vært og svømt i bassenget en tur.
Nå skal jeg snart sette meg ned og se en film med familien og ta et par turer til!

foresten er det SELVFØLGELIG ikke bluetooth på denne dataen, så jeg må finne på en annen måte å laste opp bildene på til neste gang!

blogges 

Kommenter her

Tralalala ~ no more secrets

Publisert: 17.apr.2011 @ 12:13 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå skal jeg røpe den lille hemeligheten min til dere ogsåå! 
Jeg og Rachel har holdt det hemmelig for alle bortsett fra foreldrene våre at jeg skulle komme til SPANIA i dag! Flyet gikk klokka seks i dag morges, så landet vi ti på halv ti. Så drar jeg om en uke igjen, i ellevetiden om dagen fra Murcia.

Jeg har rukket å ta meg en dukkert i bassenget, til og med! Kjempe herlig å gå rundt i sommerklær og høre på Lady Gaga - Judas, altså. Så blir det gjenforening med meg og Rachel i morgen, etter tre måneder fra hverandre! Det blir utrolig kos å se henne igjen, har savnet henne noe ekstremt masse!

Men vi får blogges! Desverre har jeg ingen bilder, enda! Lover det skal bli et par bilderas her denne uka! 

Kommenter her

Im just a holy fool, oh baby he's so cruel, but im still in love with Judas, baby

Publisert: 16.apr.2011 @ 12:43 Kategori: Om Kommentarer: 0

Lady Gaga - Judas 15.4.2011

Nå har jeg fått klippet håret mitt litt kortere og farget det rød-brunt! Fornøyd, også slipper jeg jo å ha gule striper og slitte tupper! Jeg elsker jo å ha håret mitt langt, det ser mye bedre ut på meg da, men det er såå herlig å ha nesten skulderkort hår. Jeg har jo så enormt tjukkt hår også, og med en del fall i, så jeg syns det ble ganske tøft. 

ok, det er ikke skulderkort, men alikevel... Afro, nesten

Senere i dag skal jeg til Gamlaverket og se på det rommet hvor vi skal ha konfirmasjonen min. Nå er jeg og Connie ferdige med bordkortene og alle invitasjonene er sendt ut for en uke siden, også. Hadde glemt å be broren min, så jeg måtte ringe på(han bor under søsteren min, i kjelleren) og spør om han gadd å komme alikevel, ahha!

Men jeg skal pakke, ehhehehe, blogges! 

 

Kommenter her

På plass igjen!

Publisert: 14.apr.2011 @ 17:52 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå er jeg hos Connie igjen! Ja, jeg er hos henne så og si hver helg, kan gå max en og en halv uke uten å være her minst en natt. Akkurat nå er Connie og Marcus på påskeavsluttning med klassen til Marcus, og jeg, Tom Ronny(samboeren/kjæresten til søstera mi) og Damian Mathias er hjemme og slapper av! Jeg skulle egentlig ha vært med, men jeg føler meg ikke noe i form, så jeg måtte desverre takke nei med en trist mine! Hehehe, klisjé.

Nå har jeg foresten påskeferie frem til ONSDAG i uke 17! Det er 2 dager lengre en de fleste, men jeg aner ikke hvorfor vi har ekstra lang ferie. Skal IKKE klage i alle fall, er superfornøyd! 

Så sitter jeg og kikker på kjoler fra Ellos til konfirmasjonen, men syns ikke de hadde så mange fine "fest-kjoler". Sko har jeg heldigvis, så jeg kan bruke litt ekstra penger på en nyydelig, perfekt kjole. 

blogges

Kommenter her

Winter just wasn't my season

Publisert: 13.apr.2011 @ 08:43 Kategori: Om Kommentarer: 0

Godmorgen! Nå skulle jeg egentlig vært på skolen, men er plaget med migrene nok en dag! Var hjemme fra skolen i går også, og så dro vi til legen og fikk medisinen min fordi jeg var tom for dem. Men det kom bare tilbake! Jeg må nesten bare gi dere en oppdatering da, for jeg er jo ikke død heller. 

Kommenter her

Migrene sa du?

Publisert: 11.apr.2011 @ 19:22 Kategori: Om Kommentarer: 0

I dag ble jeg sendt hjem fra skolen i begynnelsen av andre time(halv ti ca) fordi jeg var så dårlig. Jeg er plaget av migrenen igjen, og hadde ikke med meg medisinen min!
Så da dro jeg hjem og så på tv til halv fem tiden og stakk til stallen. Det ble ikke trening i dag, fordi hun som har treningene på mandager kunne ikke. Så da ble det ikke så lenge før vi var hjemme igjen, halv syv tiden kanskje. Han blir bare snillere og snillere, og er helt herlig! 
Vi er jo litt søte, da? :-)
Kommenter her

Ukens musikktips - uke 14

Publisert: 10.apr.2011 @ 19:29 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå er det søndag igjen, og tid for en ny runde med musikktips. Jeg er stolt over meg selv som har klart å huske det. 
Hører for det meste på det samme som sist uke, så dette blir ikke helt det jeg hører så myye på lenger, men det er i alle fall bra sanger. 

Anna Abreu - Hysteria 
Dr. DRE - I need a doctor
Chris Brown - Yeah 3x
Jessie J - Price Tag 
Diddy - Coming home

Lady Gaga - Summer Boy Kommenter her
hits