Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Humpetitten humpetatten

Publisert: 31.mar.2011 @ 21:37 Kategori: Om Kommentarer: 0

Barnesanger ftw
Nå ligger jeg i senga og bare slapper av, noe jeg tenkte var svært nyttig info for dere.

Jeg har fått tilbake resultatet fra fremføringen i går, og jeg fikk en femer, noe jeg er veldig fornøyd med!
Ellers så har jeg vært og øvd på dansen vi har i egentrening og vi har kommet gjennom første værs og refrenget! Pluss vi har laget en logg over arbeidet.

I morgen skal jeg til Connie og sove over til lørdagen, fordi mamma og de reiser klokka 4 om søndags morgen. Det har vært kjempe kos og hatt dem her, og jeg kommer til å savne dem kjempe masse. Heldigvis er det ikke mer enn 3-4 uker til de er tilbake igjen, til konfirmasjonen min.


Jeg er så lat når det gjelder å lade mobilen og ta bilder, så dere får nøye
dere med et et eldgammelt et(dvs. 1-2mnd gammelt, sorry for det sure trynet


Kommenter her

Kongsvik Looserskole

Publisert: 30.mar.2011 @ 22:45 Kategori: Om Kommentarer: 0

I dag har vært en ganske ok dag, i motsettning til i går, som var forferdelig. Det er egentlig ingen grunn til at jeg følte meg så nedenfor i går, jeg bare gjorde det. I dag har jeg vært på skolen, selv om jeg ikke følte så for å dra det trøtte lille trynet mitt ut i kulda i dag morges. Jeg begynner foresten å bli forkjøla og ryggen og hodet mitt verker som bare det. Skal nok ta en tur til legen og bare forklare alt om hodet, ryggen og leddene mine, bare for å få det gjort. 

Vi har begynt med egentrening i gym, og jeg og ei annen sammerbeider på å lage en dans, til Just Dance av Lady Gaga, faktisk. Vi har tre uker på oss, og vi vil jo få best mulig karakter på det, så jeg skal opp til henne i morgen å øve. Så hadde jeg presentasjon i norsk, som jeg syns gikk ganske greit! Håper på å gå litt opp i karakter i norsk. Ligger foreløpig på en firer, som jeg gjorde i begynnelsen av ungdomskolen også. Jeg regner med jeg bare må venne meg litt til det, bli enda mer vandt til klassen og sånn.

Nå sitter jeg og venter på at klokka skal bli 23.00 for å se Kongsvik Ungdomsskole, siden jeg ikke får sove. For å få tiden til å gå sitter jeg og ser på gamle episoder av Transmission Gagavison og lager ferdig kortene til konfirmasjonen. Gleder meg til helg, skal sove hele helga, det er det ikke noen tvil om!


OOOh emo loves banana <3 Ahaha, jeg er så depressiv og mørk, dere! 

Kommenter her

Dåpsbilder - Damian Mathias

Publisert: 30.mar.2011 @ 20:12 Kategori: Om Kommentarer: 0

Hey hey! nå er endelig bildene fra dåpen her! 

Før jeg begynner: Far= Tom Ronny, Mor = Connie, bror = Marcus, Dåpsbarn = Damian Mathias, Oddi = Faren til Marcus + baker


Skuespill ting i kirka! Hvordan reagerte faren til Maria når hun sa hun var gravid?


Fint pynta bord av Connie, Marcus og Tom Ronny


Meg og Damian Mathias og hånden til mamma! ahah


Connie, Damian Mathias og fiskebollen


Har du sett så herlig liten gutt? Mamma har strikket dåpskjolen


Kransekaka! omnomnomn<3


Gavebordet var like fint pynta som spisebordet. Skikkelig fint


Skikkelig skryt til Connie som har laget masse av dekoren selv!


Herlig kake Oddi hadde med seg fra jobben.


Alle bilder er tatt av Gunnar Haugerød

Kommenter her

Madame Tussauds

Publisert: 29.mar.2011 @ 19:12 Kategori: Om Kommentarer: 0

Neimen hallo, der! 
Nå sitter jeg og jobber med en presentasjon om Madame Tussauds, på engelsk! Jeg elsker temaet, syns det er skikkelig spennende og morsomt å jobbe med. Joda, jeg er geek, er faktisk glad i å gjøre lekser til tider, så jeg er ganske sær, ahah! 

Ellers så har pappa ringt og ordnet et nytt møte med eieren til Jack, den nye forhesten min. Så forhåpentligvis kan jeg snart begynne med ham, og begynne på privat dressur treninger hver mandag! Det blir så kjempe kos å få forhest igjen, så har jeg noe å gjøre på.

Kommenter her

Dååp

Publisert: 27.mar.2011 @ 23:02 Kategori: Om Kommentarer: 0

Hey hey! Jeg kom hjem fra dåpsfest-greiene i 7 tida, men jeg er lat, så jeg satt meg ikke ned med dataen før nå. 
Jeg har desverre ikke bilder, for jeg hadde glemt å lade den fine mobilen min med koonge kamera. Mamma og Gunnar tok en hel haug, men jeg vet ikke når de kommer til å legge dem ut, så vi får se. Jeg var jo fadder, så jeg stod oppe med døpefonten når alle lo av det morsomme utrykket til Damian når presten viste ham frem! Komiske lille gulpeungen, det!<3

Gudstjenesten varte i ca 1 og en halv time, noe som var altfor langt etter min mening. Så var det til Hillevåg og spise mat og kake. Jeg ble stumett for å si det kort, kjempe flinke kokker, Connie og Milly, altså! Vurderer å leie dem inn til konfirmasjonen, neida! Men maten var utrolig god, og kjempe søtt satt opp og gjort til. Koselig dag, for å si det veldig kort og godt.

Men jeg skal på skolen igjen, jeg har ikke vært der på over ei uke, pga jobbuka, så jeg må vel laaade opp til ny uke med matte og lekser og greier. Nattinatt<3

Kommenter her

Think of me in the dephts of your despair

Publisert: 26.mar.2011 @ 16:40 Kategori: Om Kommentarer: 2

Adele - Rolling In The Deep 
Har litt dilla på den for tida, liker stemmen hennes og sangteksten veldig godt.

Jaaau! Nå ligger jeg i senga med en nugattiboks og en flaske Coca-Cola og nyter helgen! Har vært ute og kjøpt en søt hvit kjole på sparkjøp og matchende sko, ahah. føler meg som en motefrik, noe jeg IKKE er. Jeg syns i alle fall det var fint, så da gjør det ikke noe hva andre syns, ikke sant? :-)

Dere får ikke sett klærne før i morgen, eller muligens mandag. Det kommer ann på når jeg får bilder fra dåpen, men jeg skal få gjort det så fort som mulig. Nåå skal jeg se på family guy, eller no, så vi blogges.


ahahha, fiin

Kommenter her

And you've called a hundred times, but I'm not picking up

Publisert: 26.mar.2011 @ 13:03 Kategori: Om Kommentarer: 0

Taylor Swift - The other side of the door

Jeg har gått i dvale. Den stakkars gamle kaninen min døde i går, noe som for meg er veldig trist. Har hatt ham siden jeg var 9, også hadde han en uutrooliig personlighet. Jaja, life goes on, ikke sant??

I dag er det jo ut å kjøpe kjole til dåpen i morgen, sammen med mamma & de. Blir nok bare noe billige greier, men dere skal få bilder i dag eller i morgen. Uten om konf og dåp er jeg fullt opptatt med dyra mine og dansing. Det vil si, jeg prøver å finne en danseskole, for jeg klarer ikke leve uten dansing, ahah!


Meg og kreket mitt, i nuet, faktisk, fint fint vær

Kommenter her

Born This Way Country Road Version

Publisert: 25.mar.2011 @ 10:16 Kategori: Om Kommentarer: 0

Å, hun har gjort det igjen! Denne gangen har Lady Gaga laget en helt ny Country Road sang av Born This Way. Jeg elsker den, og jeg vet at nå elsker enda flere denne sangen. Hun kan ta en sang, og gjøre den om til noe helt nytt bare med et par forandringer på melodien. Er det rart jeg elsker denne dama? Nå skal jeg bare få foreldrene mine til å se talentet hennes, så kanskje de drar meg med på Gaga konsert til neste år(vis det er da hun begynner, noe som er veldig sannsynlig)

Du kan sjekke ut sangen på bloggen http://gaganorge.blogg.no/

Kommenter her

the light's always red in the rear-view

Publisert: 24.mar.2011 @ 11:53 Kategori: Om Kommentarer: 0

Anna Nalick - Wreck of the day

Nååå ligger jeg i senga med PC'en på fanget og drømmer om helg! Jeg skal ikke klage da, jobber kveld og kan slappe av helt til klokka er to, så søvn er jo ikke noe problem sånn sett. Jeg gleder meg bare til å kunne ligge å sove hele dagen, men det kan jeg ikke denne helga en gang.

Det blir barnedåp på Søndagen, og på lørdagen må jeg dra med meg pappa ut for å finne kjole, som jeg selvfølgelig ikke har gjort enda. Jeg jobber kveld i morgen også, så noe sosialisering blir det ikke denne fredagen. Jeg er flink til å klage, ikke sant??<3

Men nåå skal jeg fortsette å høre på Anna Nalick og spise nugatti av boksen, så vi blogges!


har ikke bilde fra nuuet, så tar bare med et fra Danmark-turen, savn!

Kommenter her

Heihåå

Publisert: 24.mar.2011 @ 11:43 Kategori: Om Kommentarer: 0

Helluu... sorry for så lite blogging, men jeg har faktisk skrevet et innlegg to ganger, et laangt innlegg. Satt og skrev og skrev og la inn bilder og greier, også sovner jeg og dataen skrur seg av, så blir alt slettet. Åå jeg elsker deg, bloggen min!

Jeg var på Øksnevad VGS i går, og jeg syns det virket veldig ok. Så derfor var jeg ikke på jobb, for da hadde det blitt en aalt for lang dag. Vi fikk ridd, sveiset, omvisning på skolen og prøvd oss på å styre en gravemaskin, så vi hadde nok å gjøre!

Også har mamma og de komt seg til Rogaland og leverte hunden min til meg på tirsdag! Kjempe kos å se alle fire igjen, har savnet dem kjempe masse. Så på søndag  blir det dåp og greier, som jeg ikke har kjole til, ahahha, shopping på lørdag blir det da!


Finally reunited <3

Kommenter her
hits