Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Headere og PP layouter

Miss you

Publisert: 27.feb.2011 @ 11:08 Kategori: Om Kommentarer: 2

154676_10150093351510639_748385638_7820175_1897025_n_large

Guuud som jeg savner disse to rakkerne! Å blir så så sååå godt å se dem igjen om ca 25 dager! Blir selvfølgelig uuutroooliiig godt å se mamma og de igjen også. Men jeg savner å ha disse to rundt meg hele tiden, føler meg så ensom, liksom.

Kommenter her

Gulpefant

Publisert: 27.feb.2011 @ 10:54 Kategori: Om Kommentarer: 0

Nå sitter jeg her og blogger med Damian i armkroken. Ahah, han begynte å gråte når jeg "ignorerte" ham, han skulle sitte ved siden av meg å se på TV! Han begynner å bli skikkelig stor, nesten litt skummelt, fem måneder nå i neste uke, faktisk. Gleder meg skikkelig til han roer ned på gulpingen, så blir tante glad! Gulp er noe av det værste jeg vet, og Damian er en skikkelig gulpefant!

I går møtte jeg Rebekka som planlagt, og gikk rundt på de to kjøpesentrene her på Ålgård i litt over en time og snakket. Koselig å se henne igjen, og glad for at hun ikke bor langt borte. Så ble det filmtitting; Staunton hill og easy A. Staunton Hill er kanskje den ekleste filmen jeg noen gang har sett. Du ser når mennesker blir flådd! Easy A har vel mange sett, og jeg syns den var kjempe bra! ikke mer å si om den, hhahah.

Jeg har forresten blitt syk og skal hjem ganske tidlig i dag, håper på å bli bedre til skolen i morgen.

:-*sylvitherese

Kommenter her

Svampebob firkant

Publisert: 26.feb.2011 @ 08:49 Kategori: Om Kommentarer: 0

åååå, helten min det! Neida, sitter bare og ser på det nå, og jeg er ikke så flink med overskrifter, ahah.
Ikke så mye nytt har skjedd. Vi så på 174 hours eller hvor mange timer det var, aha. Veldig bra, selv om hele filmen handler om en dude som er stuck i en canyon(joda, jeg liker engelsk) Veeldig blodig, spesielt i slutten, men ellers veldig braa.

Øhøhø, tenkte jeg bare skulle slenge inn et meningsløst innlegg liksom!

Kommenter her

Hiistoooriiiee

Publisert: 25.feb.2011 @ 16:58 Kategori: Om Kommentarer: 0

Driver å skriver historie, jeg! Liker å skrive, elsker det faktisk..

Kommenter her

Heyheyyy!

Publisert: 25.feb.2011 @ 14:54 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg skulle liksom legge ut noen bilder fra de siste to dagene i dag, men så greide jeg å gå tom for strøm fordi jeg hørte på musikk hele natta istedet for å sette på timer. Ble litt pissed når jeg våkna, for å si det sånn!

Ellers så skal jeg ut med krakken miin Rebekka, som kommer helt fra Lyngdal, hehehe! Og utenom det blir det vel bare chilaxiiing og lekser.

:-*sylvitherese

Kommenter her

Norge VS Spania?

Publisert: 25.feb.2011 @ 14:42 Kategori: Om Kommentarer: 21

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan og hvorfor jeg tok valget om å flytte til Spania, og så flytte tilbake igjen til Norge!

Det var ikke sånn at mamma og stefaren min bestemte seg for at de skulle dra meg med til Spania, jeg tok faktisk velge. Mamma spurte meg en dag, og jeg sa ja med en gang fordi jeg ikke likte meg der jeg bodde da. Jeg ble mobba på skolen, og følte jeg ville komme meg bort fra alt. Jeg var helt gira på å flytte frem til et par uker før vi begynte bilturen gjennom Europa. Først da gikk det opp for meg at jeg faktisk skulle forlate alt for alltid(planen var å bo der resten av livet). Jeg gråt og gråt, og hele bilturen satt jeg i baksetet og hørte på deppe-musikk. Jeg savnet Norge noe grusomt og angra med en gang, og Spania var et rent h*lvette(unnskyld ordbruket). Så våren 2010 fant jeg ut at jeg måtte tilbake, spesielt siden søstra mi ble gravid. Så sånn var det vel egentlig, kort fortalt.

Altså Spania var toppen, men jeg savnet Norge for mye, pluss miljøet og været og alt i Spania passet ikke meg så bra, jeg liker det kaldt og trygt, ehehe! Kanskje jeg flytter tilbake en gang, men egentlig tviler jeg ganske mye på det, men det blir selvfølgelig Spaniatur hver ferie fremover!


Nabolaget

spørsmål?

:-*sylvitherese

Kommenter her

Savner de tidene.

Publisert: 24.feb.2011 @ 22:20 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg savner Spania, faktisk!
 

Kommenter her

Åhåhåh, travelt!

Publisert: 24.feb.2011 @ 21:19 Kategori: Om Kommentarer: 0

Jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke har blogget noe siden i går, men jeg har det übertravelt. Har et stort prosjekt i norsk som masse av tiden min går på, pluss to tantebarn og en søster som har veldig lyst til å være med meg. Så  har jeg ikke så mye tid til overs for tiden, men det er jo ikke sånn foralltid, heldigvis! Hehehe.

I nuet ser jeg på Et Lite Stykke Thailand med masse tegninger på armene, siden en viss 8-årig nevø har skribla på meg, ahah! Også er det snart lalletid for sånne små jenter som meg, høhø.

 

:-*Sylvitherese

Kommenter her

sinnataggen

Publisert: 23.feb.2011 @ 16:03 Kategori: Om Kommentarer: 1

Nå sitter jeg barnevakt for Connie for Damian og Marcus! Og gjett hvem som klør i gummene? Uff, får helt vondt av ham stakkar, men når har jeg smørt på noe som skal hjelpe og venter på at han skal få det bedre.

Egentlig ganske glad for at jeg ikker er mamma enda. Hadde ikke klart "stresset" ahaha, men er glad for at jeg er tante til fire herlige unger fra 4mnd - 8år. hehe :-)

:-*sylvitherese

Kommenter her

Favoritt sminkeprodukt

Publisert: 22.feb.2011 @ 21:33 Kategori: Om Kommentarer: 8

Heidere, jeg tenkte jeg skulle skrive om hvilke sminkeprodukter jeg liker!

Jeg har aldri vært en person som har hatt èn type sminke. Jeg liker det som ser bra ut og sitter bra, men jeg har så klart noen favoritter! Jeg er utrolig stor fan av Yves Rocher, jeg vet ikke om det er her i Norge, men det er hvertfall populært i Spania. De selger kun naturlige produkter uten noen slags type av dyrefett og ingen av deres produkt testes på dyr, og det betyr mye for meg når jeg skal kjøpe sminke. Det er bedre for huden og produktene er kjempe gode og holder bra. Jeg er for eksempel veldig fornøyd med Mascaraen min, Luminelle Ultra Volume. Den er ikke vannfast, men den renner alikevel ikke av med en gang, og jeg må bruke sminkefjerner for å få den skikkelig av, og det er jo et pluss. Den ser også veldig naturlig ut, og blir ikke klumpete og vippene klistrer seg ikke sammen. Jeg liker også sminkefjerneren utrolig godt, den føles god mot huden og er kjempe god til å få av hver eneste lille sminkeflekk med bare et strøk. Så det er noe jeg definitivt vil annbefale! De selger alt fra neglelakk til kremer og hårprodukter :-)

Jeg har skrevet dette innlegget fordi jeg er med i konkurransen til mallo88.blogg.no for å vinne MAC Blush PeachyKeen, MAC Viva Glam Gaga lipgloss og Joico K-Pak hårkur. (Eller jeg er med på grunn av Gaga lipglossen)

:-*sylvitherese

Kommenter her
hits